Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε ο δρόμος μπροστά στα δικαστήρια – Κατεστραμμένα πεζοδρόμια δυσοσμία και κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Απίστευτες εικόνες αντίκρισαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που διέρχονταν το πρωί της Παρασκευής μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, όταν ένας αγωγός νερού έσπασε και «ξήλωσε» κυριολεκτικά ολόκληρο τμήμα πεζοδρομίου στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

propoli

Ποτάμι από λύματα διασχίζει εδώ και ώρα την οδό 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΥΑΘ, έσπασε μεγάλος αγωγός ύδρευσης στη συμβολή των οδών 26ης Οκτωβρίου με Οδυσσέως.

Στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και πεζούς που δεν μπορούν να διασχίσουν την κεντρική οδό.

Πολίτες καταγγέλλουν την δημοτική αρχή ότι έχει αφήσει παρατημένη την περιοχή ειδικά προς την πλευρά της Μοναστηρίου ενώ επίσης τονίζουν ότι θα πρέπει και η ΕΥΑΘ να δώσει εξηγήσεις τόσο για την κατάσταση του δικτύου ύδρευσης όσο και για το αν όλα αυτά δημιουργήθηκαν λόγω των έργων που είχαν γίνει λίγες μέρες πριν.

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε ο δρόμος μπροστά στα δικαστήρια - Κατεστραμμένα πεζοδρόμια δυσοσμία και κυκλοφοριακό κομφούζιο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μητέρα άφησε το βρέφος της μέσα στο αμάξι και πήγε για ψώνια

Loading

Aliri