Θεσσαλονίκη – Σειχ Σου: Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου ανακοίνωσε την παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας για σήμερα (Τρίτη 22/8/2023) και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Η απαγόρευση αφορά στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στις δασικές εκτάσεις Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

propoli

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται στην απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων στο τμήμα του Περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Πανοράματος-Χορτιάτη. Στην δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου)στο Δασόκτημα Πανοράματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο)την δασική περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση

Δείτε επίσης: Ρόδος: Έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Καλλιθέας – Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδη περιοχή