Θεσσαλονίκη: Τριήμερες εργασίες καθαρισμού ξεκινούν σήμερα στην Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών

Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και την Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά οι εργασίες καθαρισμού θα γίνουν επί των διαχωριστικών στηθαίων και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μουδανιών, από τον Ανισόπεδο Κόμβο του Λακκώματος έως τον Ανισόπεδο Κόμβο της Σιθωνίας/Κασσάνδρας και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών–κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο της Κασσανδρείας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά.

propoli

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου του 2023 και από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2023, από τις 7 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε αρτοζαχαροπλαστείο στην Πέτρου Συνδίκα

Loading