Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται σοβαρά
Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κατέγραψε το Ισραήλ μέσα σε ένα 24ωρο αφού 1.400 πολίτες νόσησαν από κορονοϊό όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί το τελευταίο δίμηνο.
Η τελευταία φορά που καταγράφηκε μεγαλύτερος αριθμός ήταν στις 18 Οκτωβρίου, όταν ανακοινώθηκαν 1.500 κρούσματα. Το τελευταίο 24ωρο μάλιστα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων στους 8.239 νεκρούς.
Μέχρι τώρα, 83 ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση ενώ ο δείκτης αναπαραγωγής του ιού (R0) αυξήθηκε στο 1,34, ενώ βρισκόταν στο 0,73 στις αρχές του Νοεμβρίου.
Δείτε επίσης: Σέρρες: Απανθρακωμένος άνδρας βρέθηκε δίπλα σε καμένο αυτοκίνητο
- Survivor: Αγωγή-«βόμβα» από τον Σταύρο Φλώρο – Ζητά πάνω από 100 εκατ. δολάρια από την παραγωγή
- Στην απολογία της Τρίτης η υπόθεση της Κυψέλης – Αρνείται το ζευγάρι την κατηγορία για το βρέφος
- Στην Αττική ο Xia Linmao: Νέα ώθηση στη συνεργασία με το Πεκίνο συζήτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς
- Μαραθώνας: Βρέθηκε σορός ηλικιωμένης τυλιγμένη με νάιλον σε αποθήκη – Εξετάζεται αν ανήκει στη 90χρονη που αναζητείται
- Στο Πεκίνο η Αττική: ο Νίκος Χαρδαλιάς βάζει στην εξωστρέφεια το νέο κεφάλαιο συνεργασίας με την Κίνα
![]()
