Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος σύμφωνα με τον συνήγορό του
Σε απολογία είναι αυτήν την ώρα ο 60χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την οικογένεια στην Ανδραβίδα πριν από λίγες μέρες.
Ο δράστης βρέθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11:00 στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας έτσι ώστε να απολογηθεί στην εισαγγελία και τον ανακριτή. Θα αναφερθεί στο χρονικό της δολοφονίας αλλά και στο γιατί έφτασε στο σημείο να ξεκληρίσει όλη σχεδόν την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρών παιδιών 1,5 και 2,5 ετών.
Χθες, ζήτησε και έλαβε δεύτερη προθεσμία ενώ ο συνήγορός του κ. Σπύρος Ανδριόπουλος ανέφερε ότι ο δράστης δεν έχει και μεγάλη επαφή με το περιβάλλον, ενώ δηλώνει μετανιωμένος και λυπάται για τα όσα έγιναν.
Απαντώντας στο αν έχει απαντήσει στο γιατί σκότωσε τα δύο παιδιά, είπε ότι «δεν θυμάται» ενώ τονίζει ότι ο λόγος για τον οποίο προέβη σε αυτήν την πράξη, «δεν ήταν τα χρήματα αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Θα στηριχθούν κι άλλο οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά»
- Η Europa Nostra τιμά την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας με το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ»
- Η Χάποελ Τελ Αβίβ επιστρέφει με εντυπωσιακό διπλό
- Στη σκιά της αιματηρής συμπλοκής στα Βορίζια, ο υπουργός Χρυσοχοΐδης μεταβαίνει στην Κρήτη
- Ο Λούλα προειδοποιεί για ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την κλιματική αλλαγή από εξτρεμιστές
- Ομιλίες Χέρμαν βαν Ρομπάι και Σταύρου Ανδρεάδη στην τελετή απονομής του βραβείου Αυτοκράτειρα Θεοφανώ
![]()
