Στα μαχαιρία Γκουντάρας – Μενεγάκη; Τι έγραψε σχετικά ο δημοσιογράφος

Μπαράζ αποχωρήσεων τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά κανάλια, με γνωστούς παρουσιαστές και δημοσιογράφους να αποχωρούν ξαφνικά.
Ο Alpha μετράει ήδη μια σημαντική «απώλεια», αυτή του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος συνεργαζόταν με το κανάλι επί 14 χρόνια.
Σε ανάρτηση στο Instagram ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κοντομηνά, το οποίο χαρακτήρισε «άψογο εργοδότη» και αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε όταν ο μικρός του γιος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.
Ο δημοσιογράφος μίλησε όμως και για τους φίλους που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στο κανάλι, ωστόσο δεν έκανε απολύτως καμία αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη, στο πλευρό της οποία υπήρξε τηλεοπτικά για πολλά χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV,μετά από 10 χρόνια στον Ant1…?Στο ταξίδι αυτό(που τώρα έφτασε στο τέλος του?),γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες?✔️Δέθηκα με πολλούς(Γιάννη,Παύλο,Γιώργο,Τάσο,Διονύση,Φίντο,Μήτσο,Ασημί και δεκάδες άλλους❤️)και απογοητεύτηκα από πολλούς❌ Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της…Το πρόσημο ωστόσο,από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου?Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ.Κοντομηνά,γιατί πέρα από άψογος εργοδότης,όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος,ένα πρόβλημα υγείας,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά(δε θα το ξεχάσω πότε…??)Επαγγελματικά ελεύθερος πια,μετά από πολλά χρόνια?, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά‼️Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα…❣️

A post shared by Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras) on

propoli

Loading