Γρηγόρης Γκουντάρας: Έχω πικρία για την απόλυσή μου από τον Alpha

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε στο TV Έθνος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, τονίζοντας πόσο τον πίκρανε η απόλυσή του από τον Alpha, όπου επί σειρά ετών ήταν στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Όπως είχε πει ο ίδιο μετά την απομάκρυνσή του από τον Alpha οι δυο τους δεν κρατούσαν επαφή. Η Ελένη όμως στο φινάλε φρόντισε να μην αφήσει καμία εκκρεμότητα και οι δυο τους από ότι φάνηκε τα ξαναβρήκα. Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή μίλησε για την απόλυσή του από το σταθμό εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για τον τρόπο που του φέρθηκαν.

propoli

Στην τελευταία σου χρονιά στον Alpha ήρθε και η απόλυση. Έχεις πικρία για τον τρόπο λήξης αυτής της συνεργασίας;

Ναι, έχω πικρία. Δεν το εισέπραξα ευχάριστα όλο αυτό. Έχω πικρία από την άποψη πως ολόκληρος σταθμός έκρινε πως δεν μπορούσε να με τοποθετήσει κάπου. Αυτό με στεναχώρησε… Αλλά βέβαια δεν παντρεύεται κανείς κανέναν στις δουλειές. Όμως το θεώρησα άδικο.

Είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έμπειρος. Θέλεις να δοκιμαστείς μόνος σου σε παρουσίαση εκπομπής;

Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει επαγγελματικά όνειρα. Υποδέχομαι τη ζωή έτσι όπως έρχεται. Μακάρι να έρχονται καλά τα πράγματα και να τα υποδέχομαι ευχάριστα. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι. Αν προκύψει, καλώς, αν δεν προκύψει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ιδανικά τι θα ήθελες να παρουσιάσεις;

«Αθλητική εκπομπή».

Δείτε ακόμη: Ζενεβιέβ: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και συναρπάζει

Loading