Συγκίνηση προκαλεί η επιστολή 13χρονου στην Σακελλαροπούλου – Η ανταπόκριση της ΠτΔ

Ο Γιώργος, ο όποιος σχεδιάζει να γίνει δικηγόρος, έχει ήδη έτοιμο ένα πλάνο υποδοχής της Προέδρου στην περίπτωση που η ίδια αποφασίσει να επισκεφτεί τη Σητεία

Λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σητεία της Κρήτης, ένας 13χρονος μαθητής έστειλε μια επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσκαλώντας την να επισκεφθεί την πόλη του και να εμψυχώσει τους συμπολίτες του. Η κίνησή του αυτή του δεν άφησε ασυγκίνητη την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

propoli

Ο Γιώργος Σταυρακάκης, μαθητής του 1ου Γυμνασίου Σητείας, μίλησε στην ΕΡΤ3 και εξήγησε γιατί αποφάσισε να απευθυνθεί στην κα Σακελλαροπούλου, στον μόνο άνθρωπο που ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την πόλη του και τους ανθρώπους της να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Ο Γιώργος, ο όποιος σχεδιάζει να γίνει δικηγόρος, έχει ήδη έτοιμο ένα πλάνο υποδοχής της Προέδρου στην περίπτωση που η ίδια αποφασίσει να επισκεφτεί τη Σητεία, που μετρά τις πληγές της μετά τις πρόσφατες καταστροφές.

Η κίνηση του μαθητή από την Κρήτη φαίνεται ότι δεν άφησε ασυγκίνητη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία προγραμματίζει να του τηλεφωνήσει για να τον ενημερώσει, μεταξύ άλλων, για την πρόθεσή της να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του και να επισκεφθεί την πληγείσα Σητεία.

Δείτε επίσης: Ζάκυνθος: Άρπαξαν σκουπίδια εντός απορριμματοφόρου – Το όχημα δεν είχε πυροσβεστήρα

Loading