Θεσσαλονίκη: Συνωστισμός στα Λαδάδικα μετά την επέκταση του ωραρίου τη νύχτα

Μουσική και επέκταση ωραρίου σε συνδυασμό με την έντονη ανάγκη των νέων να διασκεδάσουν με τους παλιούς ρυθμούς, οδήγησε σε ένα σκηνικό επικίνδυνου συνωστισμού στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης.

Εποχές προ καναντίνας θύμιζε το βράδυ του Σαββάτου τα Λαδάδικα, αφού τα δημοφιλή μπαρ της περιοχής άνοιξαν μετά το πράσινο φως των λοιμωξιολόγων να επιτραπεί η μουσική, σύμφωνα με το voria.gr.

propoli

Σε συνδυασμό με την επέκταση του ωραρίου στις 01.30 και την προσμονή των νέων να γυρίσουν στα στέκια τους δημιούργησε ένα σκηνικό απίστευτου συνωστισμού.

Οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν, ενώ μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν αυτοί που φορούσαν μάσκα.

Όπως φαίνεται σε σχετικό video του voria.gr, όλοι αδιαφόρησαν για τις επιπτώσεις, καθώς απολάμβαναν τη μουσική που έπαιζε στη διαπασών.

Όλα αυτά φυσικά μέχρι τις 01.30, όταν η μουσική σταμάτησε και οι θαμώνες κλήθηκαν να φύγουν από τα μπαρ ενώ το κέφι βρισκόταν στο αποκορύφωμά του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι χθες οι αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια ελέγχων έκοψαν πρόστιμα σε δύο καφέ μπαρ, το ένα στην οδό Κατούνη και το άλλο στην πλατεία Μαριχόβου καθώς καταγράφηκε υπέρβαση του ορίου πελατών ενώ μάλιστα εξυπηρετούσαν και όρθιους θαμώνες.

Δείτε επίσης:Θεσσαλονίκη: Καμπάνες για τη μουσική σε καταστήματα – Πρόστιμα σε καθήμενους σε εσωτερικό χώρο

Loading