Άγιοι Ανάργυροι: «Δε θα ησυχάσω ούτε εγώ ούτε η ψυχή της κόρης μου» λέει η μητέρα της 28χρονης

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται» είπε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, της 28χρονης που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε σπεύσει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

propoli

Η μητέρα της 28χρονης μίλησε στον ANT1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ανέφερε ότι «έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου».

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου», τονίζει η μητέρα της 28χρονης.

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», πρόσθεσε η μητέρα της 28χρονης.

Η δήλωσή της έγινε μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση ενός νέου βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της γυναικοκτονίας.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος βρίσκεται σε ειδικό χώρο του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, λόγω του ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Στα πρώτα λόγια του στους γιατρούς, επέμεινε στους ισχυρισμούς του ότι δεν θυμάται την στιγμή που επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του, μαχαιρώνοντάς την μέχρι θανάτου. «Δεν θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης» φέρεται να είπε και πρόσθεσε προκλητικά ότι «εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ».

Loading