Άγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός είχε ζητήσει μια μέρα πριν να μην κάνει υπηρεσίες εκτός του Τμήματος

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους για τα πρόσωπα που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα.

Ο φρουρός, μια μέρα πριν φέρεται να είχε ζητήσει από τον διοικητή να μην έχει υπηρεσίες εκτός του τμήματος. Ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει ότι το βράδυ που έγινε το συμβάν, ήταν η πρώτη του σταθερή υπηρεσία ως φρουρός.

propoli

Η επόπτρια, ήταν δύο χρόνια υποδιοικήτρια στο τμήμα των Αγ. Αναργύρων, σε λίγο καιρό θα έβγαινε σε σύνταξη. Οι επόπτες αναλαμβάνουν βάρδια από το τμήμα που ανήκουν.

Εκείνο το βράδυ, η επόπτρια είχε μόλις φτάσει στο τμήμα για να αναλάβει υπηρεσία. Θα έπαιρνε το δρομολόγιο της επιθεώρησης και θα έπιανε υπηρεσία μαζί με την οδηγό της.

Η αξιωματικός υπηρεσίας, μόλις τελείωσε τη σχολή τοποθετήθηκε στο ΑΤ. Αγ. Αναργύρων. Ήταν ήδη δύο χρόνια εκεί, σε διάφορες θέσεις, όπως μέτρα τάξης σε γήπεδα και φρουρός στο τμήμα, όπου χρειαζόταν.

Το μοιραίο βράδυ, ήταν αξιωματικός υπηρεσίας επειδή ως συνήθως όταν ο επόπτης είναι από το ίδιο τμήμα, μπαίνει νεαρός αξιωματικός υπηρεσίας.

Loading