Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Σάρτης – Εντοπίστηκε σώος ο 42χρονος με SUP

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της Σάρτης – Εντοπίστηκε σώος ο 42χρονος με SUP

Αίσιο τέλος είχε η αγωνία για έναν 42χρονο Τσέχο που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Σάρτης, στη Χαλκιδική, ενώ έκανε SUP.

Ο άνδρας είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας 13 Οκτωβρίου από την παραλία της Σάρτης, με προορισμό την παραλία «Πορτοκάλι». Όταν όμως δεν επέστρεψε, οι οικείοι του ειδοποίησαν τις αρχές, σημαίνοντας συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος εντοπίστηκε τελικά και είναι καλά στην υγεία του, βάζοντας τέλος στην αγωνία που κράτησε όλη τη νύχτα.

Οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος ξεκίνησαν άμεσα και συνεχίστηκαν χωρίς διακοπή, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Με το πρώτο φως της ημέρας, απογειώθηκε αεροσκάφος του Λιμενικού για να συνδράμει στις έρευνες, ενώ στην περιοχή επιχειρούσε και σκάφος του Σώματος. Παράλληλα, στην επιχείρηση συμμετείχαν και ιδιωτικά σκάφη που συνέδραμαν εθελοντικά στην αναζήτηση.

Loading

Play