(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Γλυφάδα: Τα… ένσημα ήταν το κίνητρο του δράστη για τη δολοφονία σύμφωνα με φίλο του

Ο φίλος του ανέφερε ότι τον απέλυσαν πριν συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ένσημα για να πάρει σύνταξη.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το συγκλονιστικό έγκλημα στη Γλυφάδα, με τον Αιγύπτιο ο οποίος εργαζόταν για 36 χρόνια στη ναυτιλιακή εταιρεία να σκοτώνει τρία άτομα και να αυτοκτονεί.

propoli

Συγκεκριμένα, φίλος του Αιγύπτιου ανέφερε ότι τον απέλυσαν πριν προλάβει να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ένσημα, να πάρει σύνταξη και να επιστρέψει στην πατρίδα του και την οικογένειά του.

Ο δράστης λοιπόν δεν μπόρεσε να δεχτεί τη συγκεκριμένη στάση και πήγε χθες το πρωί στη ναυτιλιακή εταιρεία με σκοπό να σκοτώσει τις ιδιοκτήτριες Δέσποινα και Μαρία Καρνέζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο και σύζυγο της πρώτης Αντώνη Βλασσάκη.

Χθες το πρωί λίγο πριν τις 10:00 ο Ελ Μπουράι ή αλλιώς ο «Άρης» όπως ήταν γνωστός, πήγε στα γραφεία με το αμάξι του μαζί με μια κοντόκαννη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

Ανεβαίνοντας στα γραφεία της διοίκησης της εταιρείας φώναξε στους φύλακες: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Η Δέσποινα Καρνέση την οποία ήθελε επίσης να σκοτώσει δεν ήταν στο γραφείο αφού κατάφερε να βγει από το κτίριο. Ο δράστης μετά την πράξη του πήγε στο υπόγειο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Φίλος του Αιγύπτιου αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Δούλευε 36 χρόνια, με μόνο όνειρο τα τελευταία χρόνια να πάρει τη σύνταξή του και να γυρίσει με την οικογένειά του στην Αίγυπτο για να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του. Έφτασε η μέρα που κατέθεσε τα χαρτιά του και περίμενε, δουλεύοντας παράλληλα. Μια ωραία ημέρα τού ήρθε η απόφαση και απορρίπτεται η αίτηση, γιατί δεν του είχαν βάλει όλα τα ένσημα, τα μισά και λιγότερα του είχαν βάλει! Έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του!»

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ανθρώπου που φαίνεται να γνώριζε την κατάσταση, ο «Άρης» πήγε στην εφοπλίστρια, ζήτησε τον λόγο και απαίτησε να του πληρώσουν τα ένσημα.

«Η αντίδραση της… κυρίας και του CEO γαμπρού της ήταν… να τον απολύσουν κι από τη θέση που είχε περιμένοντας τη σύνταξη και να του πουν επί λέξει να πάει “να… κι αυτός κι η σύνταξη κι η οικογένειά του”, μη δίνοντάς του ούτε αποζημίωση! Θόλωσε, θεώρησε ότι όλα γι’ αυτόν τελείωσαν και πήρε τον νόμο στα χέρια του και την εφοπλίστρια, τον γαμπρό CEO και τον υπεύθυνο λογιστηρίου μαζί του στο “ταξίδι”» καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε» λέει η κόρη του καπετάνιου

Loading