Ιωάννινα: Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 50χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση ανεύρεσης του πτώματος ενός 50χρονου άνδρα στα Ιωάννινα καθώς οι Αρχές πλέον έχουν στοιχεία ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Το σώμα του βρέθηκε σε ένα δασάκι και δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα, πράγμα που δείχνει ότι έβαλε τέλος στη ζωή του.

propoli

Ο 50χρονος ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, στο σημείωμα εξηγούσε για ποιο λόγο έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ έγραφε αναλυτικά στους αστυνομικούς πώς να μην τραυματιστούν από το όπλο του.

Το σημείωμα μεταξύ άλλων γράφει:

«Προς τις αρχές,

Ο γεμιστήρας φέρει σπάγκο και είναι δεμένος στο όπλο. Έχει 7 φυσίγγια διάφορων χρονολογιών. Είναι δεμένος ο γεμιστήρας και όχι ριγμένος κάτω, σε περίπτωση που με εντοπίσει η αστυνομία, να μπορέσουν να βρούνε γρήγορα, τον γεμιστήρα και την βολή της αυτοχειρίας. Το όπλο είναι ανενεργό και δεν είναι απειλητικό στην χρήση εναντίον κανενός, ούτε στελεχών της αστυνομίας».

Σύμφωνα με το MEGA ο άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει και πριν από δύο χρόνια. Όπως φαίνεται έμεινε χωρίς φαρμακευτική αγωγή και τη νύχτα αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της ίδιας της ζωής του.

Ένας περαστικός ο οποίος έκανε βόλτα στην περιοχή ήταν αυτός που εντόπισε το πτώμα.

«Το βρήκε ένας παππούλης. ήρθε έντρομος στο μαγαζί να μας πει ότι βρήκε ένα πτώμα. Στην αρχή δεν το πίστεψα και λέμε μήπως τα έχει χαμένα ο παππούς και πήγα εγώ μαζί του και το είδα αυτοπροσώπως το πτώμα», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στην περιοχή αρχίζει να μαζεύεται κόσμος, εν αναμονή της άφιξης των πρώτων αστυνομικών στο σημείο. «Ανεβαίνω στο λοφάκι που έχουμε εδώ απέναντι από το μαγαζί και βλέπω ένα πτώμα με τα χέρια απ’ έξω, κουκούλα σκεπασμένο με σεντόνι. Η σακούλα, σκεπασμένα τα πόδια με ταινία γύρω-γύρω. Στο ένα χέρι του είχε μια χειροπέδα και το όπλο του», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στα Ιωάννινα | Βρέθηκε σορός άνδρα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων

Loading