Μεσολόγγι: Με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone συνεχιζονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Ο δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του 31χρονου κάνει λόγο για σχεδιασμένο έγκλημα.

Συνεχίζονται οι έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι τον οποίο ψάχνουν από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

propoli

Το Σάββατο (13/1) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίστηκαν κάτω από το νερό. Εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.

Ιδιώτης δύτης, μετά από εντολή της οικογένειας του Μπάμπη, σε συνεργασία με τις Αρχές, ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. «Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες», δήλωσε ο δύτης, Τσίκνιας Ιωάννης.

Σύμφωνα με το tempo24.news, στην έρευνα συμμετέχουν και ομάδες εθελοντών με εκπαιδευμένα σκυλιά και drone από την Αθήνα.

Ταυτόχρονα οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και φυσικά από την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή, καθοδηγούμενη πάντα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής, Κώστας Δημόπουλος έχει εκφράσει δημόσια την εκτίμησή του ότι πρόκειται για σχεδιασμένο έγκλημα και μάλιστα με δεδομένο κίνητρο, ενώ εκτιμάται ότι πιθανότατα εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη και άλλο άτομο.

Δείτε επίσης: Καλαμάτα: 16χρονος μαχαίρωσε 42χρονο έξω από νυχτερινό μαγαζί – Στο νοσοκομείο το θύμα

Loading