Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο θάνατος της 20χρονης, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από χρήση της ναρκωτικής ουσίας MDMA σε μουσικό πάρτι στην ανατολική πλευρά της πόλης.
Το περιστατικό συνέβη ενώ η 20χρονη ήταν μαζί με έναν φίλο της σε rave party. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να τη σώσουν.
Η νεκροψία-νεκροτομή έχει προγραμματιστεί για σήμερα, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της. Η οικογένεια της 20χρονης θα έχει μαζί της τεχνικό σύμβουλο, τον ιατροδικαστή κ. Λέων, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί από την Αθήνα για να παρακολουθήσει τη διαδικασία.
Ο φίλος της 20χρονης, που ήταν μαζί της στη διάρκεια του πάρτι, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το πρόσωπο που φέρεται να προμήθευσε τις ναρκωτικές ουσίες στην 20χρονη και στον φίλο της, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση.
Σε σοκ βρίσκονται οι γονείς της νεαρής γυναίκας, καθώς αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την απώλειά της. Ο πατέρας της 20χρονης βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τον δικηγόρο του, και προχώρησε σε ανάρτηση για την τραγωδία που βιώνει η οικογένειά του.
«Εύχομαι το παιδί μου να είναι το τελευταίο παιδί που πεθαίνει από ναρκωτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά του να συμβάλει στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Όπως δήλωσε, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εντοπιστεί ο προμηθευτής των ουσιών, αλλά και για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το έργο των αστυνομικών αρχών.
![]()
