Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 33 ετών για κλοπή 100 κιλών χαλκού.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο κατηγορούμενοι νωρίτερα μπήκαν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στο Ελληνικό και αφαίρεσαν καλώδια χαλκού.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή, τους εντόπισαν με τον κλεμμένο χαλκό, ενώ αμέσως μετά τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ελληνικού – Αργυρούπολης, όπου και συνελήφθησαν.
Τα δύο άτομα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε επίσης: Εικόνες ντροπής: Άντρας δελέασε γάτα με φαγητό και την κλώτσησε στη θάλασσα – Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο
- Ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων κάθε 60 χιλιόμετρα σε όλη την ΕΕ, εκτός Μάλτας
- Συνομιλίες με Γκουαρδιόλα για την Εθνική Ιταλίας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της FIGC
- Η ισπανική φόρμουλα: Το σχέδιο 10ετίας και η αναγέννηση του Ρουίθ
- Αναστάτωση στον Πειραιά: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για διαρροή φυσικού αερίου και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
- ΕΡΤ: Εντυπωσιακή κάλυψη και τηλεθέαση στο Μουντιάλ 2026
![]()
