Συναγερμός στο Ηράκλειο: Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε καφετέρια

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε καφετέρια

Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο όταν άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε καφετέρια επί της λεωφόρου Παπαναστασίου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο και προχώρησε σε εκκένωση της περιοχής, ενώ οι ειδικοί πυροτεχνουργοί ανέλαβαν την εξουδετέρωση του μηχανισμού. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

Η καφετέρια, που ήταν κλειστή τη στιγμή της έκρηξης, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο οι υλικές ζημιές ήταν σημαντικές. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι και εκφράζουν ανησυχία για την ασφάλεια τους.

Η τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε δημόσιους χώρους έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, κάτι που έχει θορυβήσει τις αρχές. Οι αστυνομικές δυνάμεις εντείνουν τις περιπολίες και τις έρευνες για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play