Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Κυριακής στου Ψυρρή, μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου αντικειμένου που προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους.
Το ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε στην οδό Μιαούλη, αριθμός 16. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για να διασφαλίσουν την περιοχή.
Οι αρχές προχώρησαν σε εκκένωση της γύρω περιοχής και ενημέρωσαν τους πολίτες να κρατούν αποστάσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Η κατάσταση παρακολουθείται στενά από τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαπιστωθεί αν το αντικείμενο είναι επικίνδυνο ή όχι. Η περιοχή έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

