Συνελήφθη 38χρονος στη Θεσσαλονίκη για παρενόχληση ανηλίκων σε λεωφορείο

Συνελήφθη 38χρονος στη Θεσσαλονίκη για παρενόχληση ανηλίκων σε λεωφορείο

Στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων σε αστικό λεωφορείο.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, έπειτα από καταγγελία που υποβλήθηκε στις Αρχές. Οι λεπτομέρειες της καταγγελίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο η αστυνομία προχώρησε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς οι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων είναι ιδιαίτερα σοβαρές. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση και να διασφαλίσει την ασφάλεια των ανηλίκων στην περιοχή. Η συνεργασία της κοινότητας είναι κρίσιμη για την πρόληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play