Θεσσαλονίκη: Ανήλικος κατήγγειλε τον πατέρα του για κακοποιητική συμπεριφορά προς τη μητέρα του

Σε καταγγελία σε βάρος του πατέρα του προχώρησε ένας ανήλικος στη Θεσσαλονίκη, διότι όπως ανέφερε είχε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της μητέρας του.

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κατήγγειλε ένας 15χρονος στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ο ανήλικος κάλεσε την αστυνομία επειδή ο πατέρας του χτύπησε τη μητέρα του. Μάλιστα επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά, ο μικρός και ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας πήρε τηλέφωνο στην άμεση δράση και ζήτησε βοήθεια. Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται με τη 44χρονη μητέρα πάντως να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

propoli

Ο 15χρονος κάλεσε την αστυνομία βλέποντας χτυπημένη τη μητέρα του με την περιγραφή του να σοκάρει.

«Άκουσα τη μητέρα μου να κλαίει. Πήγα στην κουζίνα και τους ρώτησα τι συμβαίνει. Η μαμά μου, μου είπε “Με χτύπησε ο μπαμπάς στο αυτί”. Επειδή τον είδα νευριασμένο φοβήθηκα μην πάρει κανένα μαχαίρι. Στο παρελθόν, μια φορά ο μπαμπάς είχε απειλήσει με μαχαίρι τη μαμά και εγώ είχα καλέσει την αστυνομία. Με χτυπάει με τα χέρια του και μου πετάει πλαστικά μπουκάλια. Με έχει χτυπήσει και με κλωτσιές στα πόδια. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου έχω ένα καρούμπαλο από χτύπημα που έχει προκαλέσει ο μπαμπάς στο παρελθόν», είπε στην ΕΡΤ.

«Άλλοτε με χτυπάει με τα χέρια στο κεφάλι και άλλοτε με κλωτσιές στα πόδια μου. Αυτό γίνεται μια φορά το μήνα περίπου», όπως ανέφερε η μητέρα του 15χρονου.

Μάλιστα όπως είπε στην αστυνομία και η ίδια η 44χρονη δεν ήταν η πρώτη φορά.

«Το 2018 συνελήφθη για συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος μου που έγινε μπροστά στο παιδί μας. Ενώ ήμασταν στο σπίτι μας και ήταν μεθυσμένος με χτύπησε δυνατά πολλές φορές με μπουνιές στο κεφάλι. Τότε είχε καλέσει την αστυνομία το παιδί», είπε η μητέρα.

Ο 50χρονος που στο παρελθόν έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης, έχει χτυπήσει και το παιδί. Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται έως ότου δικαστεί στο αυτόφωρο.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ασθενής μεταφέρθηκε σε 7 λεπτά από τον Παλαιό Σταθμό στο ΑΧΕΠΑ – Γέφυρα ζωής από την ΕΛΑΣ

Loading