ΙΝΤΙΜΕ

Στη Διεύθυνση Τροχαίας και Δημοτικής Αστυνομίας η Κ. Νοτοπούλου

Την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και την Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της δημοτικής παράταξης “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ”.

propoli

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας με προτεραιότητα το κυκλοφοριακό, την στάθμευση, το παρεμπόριο, την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία, την βελτίωση και επέκταση του εγκαταλελειμμένου δικτύου ποδηλατοδρόμων δρόμων κλπ., θέματα στα οποία προβλέπονται και απαιτούνται συνέργειες και συντονισμός δράσεων της ΕΛ-ΑΣ και της δημοτικής αρχής.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Η επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί υποστήριξε την ενίσχυση του χαρακτήρα της δημοτικής αστυνομίας μετά τη βίαιη διάλυσή της την περίοδο 2012-2013 , επανέλαβε την πάγια θέση της για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου και υπερασπίστηκε την επαναφορά του κανόνα 1/1 , μια πρόσληψη προς κάθε αποχώρηση τη στιγμή που ανθυποψήφιοί της υποστηρίζουν την επιστροφή του 1/5 που ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία τους στηρίζει.

Το στοίχημα της πόλης είναι κοινό όπως είπε και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζί τη μάχη για την πόλη.

Συζητήθηκε ακόμη ο επανασχεδιασμός των δράσεων και συνεργασιών με τις συναρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ-ΑΣ, η επαναλειτουργία των περιπολιών με τη χρήση ποδηλάτων κυρίως για την αστυνόμευση του δικτύου ποδηλατοδρόμων το οποίο έχει παραμεληθεί παρά τα χρηματικά ποσά που έχουν διατεθεί από το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε ότι αφορά στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, τονίστηκε ότι αυτό θα πρέπει να αξιολογηθεί και να γίνει αποτίμησή του πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Loading