Ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον δήμαρχο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Μπακογιάννη, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πρώτα αποτελέσματα για Αθήνα: Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν εκλέγεται στον πρώτο γύρο

Προβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη με 40,79% έναντι 15,37% του Χάρη Δούκα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα στον Δήμο της Αθήνας.

Τα πρώτα αποτελέσματα για τον Δήμο Αθηναίων δείχνουν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έρχεται μεν πρώτος και έχει διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο, αλλά δεν καταφέρνει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Χάρη Δούκα (υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ), σε δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή.

propoli

Ο Κώστας Μπακογιάννης με μικρή ακόμα ενσωμάτωση εκλογικών τμημάτων, με την ενσωμάτωση στο 10%, έρχεται πρώτος με ποσοστό της τάξης του 40%, ενώ δεύτερος έρχεται ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Χάρης Δουκας με 15,37% και τάσεις ανόδου και τρίτος ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης με 12,88%. Ψηλά είναι και ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, με επίσης λίγο πάνω από 12%, ενώ ακολουθεί η Ηλίας Κασιδιάρης με σχεδόν 9%.

Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σύμφωνα με την Singular Logic που κάνει την καταμέτρηση για το υπουργείο Εσωτερικών:

Δείτε επίσης: Live ο χάρτης με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Loading