Βανδαλισμός στη θάλασσα: Τραπεζοκαθίσματα πετάχτηκαν σε φημισμένη παραλία

Βανδαλισμός στη θάλασσα: Τραπεζοκαθίσματα πετάχτηκαν σε φημισμένη παραλία

Απαράδεκτος βανδαλισμός στην Αργοστόλι με καταστροφικές συνέπειες για τη δημόσια περιουσία. Ο Δήμος Αργοστολίου εξέφρασε τη βαθιά του απογοήτευση και αγανάκτηση σχετικά με τον απρόκλητο και καταστροφικό βανδαλισμό που σημειώθηκε πρόσφατα στον Πλατύ Γιαλό, μία από τις πιο αγαπημένες παραλίες της περιοχής. Άγνωστοι δράστες αποξήλωσαν τραπεζοκαθίσματα και τα πέταξαν στη θάλασσα, καταστρέφοντας υποδομές και εκθέτοντας τους λουόμενους σε σοβαρούς κινδύνους.

Οι βανδαλιστές άφησαν πίσω τους κατεστραμμένα αντικείμενα, όπως σπασμένα γυαλιά, που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών που παίζουν στην άμμο. Αυτή η βάναυση επίθεση κατά της δημόσιας περιουσίας, που ανήκει συλλογικά σε όλους μας, προκαλεί έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Η καταστροφή δημόσιας περιουσίας είναι μία πράξη αντικοινωνική και απαράδεκτη, και ο Δήμος καλεί τις αρμόδιες αρχές να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ταυτοποίηση και τιμωρία των υπευθύνων.

Η ανακοίνωση του Δήμου υπογραμμίζει τη σημασία του σεβασμού της δημόσιας περιουσίας, τονίζοντας ότι αυτή είναι ευθύνη όλων μας και η διαφύλαξή της δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Καλεί επίσης τους πολίτες και τις τοπικές συλλογικότητες να ενωθούν για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, αναγνωρίζοντας ότι οι συνέπειες από την παραβίαση αυτής της υποχρέωσης πρέπει να είναι άμεσες και σαφείς.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play