Η ανακοίνωση του JD Group για την διεύρυνση του ρόλου του Μιχάλη Τσικνάκη έρχεται μετά την ανάληψη της θέσης του CEO Sporting Goods για Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι. Από την 1η Απριλίου, ο Τσικνάκης θα έχει πλέον και την ευθύνη της JD Outdoor στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον μεγαλύτερο retailer outdoor της χώρας.
Η JD Outdoor διαθέτει περισσότερα από 200 καταστήματα και συνεργάζεται με πάνω από 600 κορυφαία brands, καλύπτοντας περισσότερες από 20 outdoor δραστηριότητες, κάτι που ενισχύει τη συνοχή των αθλητικών brands του JD Group σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ο CEO του JD Group, Régis Schultz, τόνισε ότι η διεύρυνση του ρόλου του Τσικνάκη είναι ένα σημαντικό στρατηγικό βήμα για την εταιρεία, προσδιορίζοντας τη δέσμευση για ένα πιο ενιαίο και αποτελεσματικό λειτουργικό μοντέλο. «Η JD Outdoor είναι ένα ισχυρό brand με υψηλές αποδόσεις», δήλωσε.
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τσικνάκης εξέφρασε την εκτίμησή του για την εμπιστοσύνη του JD Group και επεσήμανε τη σημασία των ανθρώπων και της συνεργασίας στην επίτευξη της αποστολής του Ομίλου: «Η δημιουργία brands με ισχυρή ταυτότητα είναι η προτεραιότητά μας».
Αυτή η εξέλιξη εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο του JD Group για βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεχή εξέλιξη των brands του, με στόχο την προτίμηση των σύγχρονων καταναλωτών σε κάθε αγορά όπου δραστηριοποιείται.
![]()
