Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει στην καινοτομία και την τοπική παράδοση

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης επενδύει στην καινοτομία και την τοπική παράδοση

Την επανακυκλοφορία της μπίρας «Πειραϊκή» γιόρτασε η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σε ειδική εκδήλωση στον Όρμο της Αφροδίτης στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΖΑ, Νικήτα Ασπιώτη, η μπίρα «Πειραϊκή» διατίθεται από τον Μάρτιο μόνο στην αγορά του Πειραιά και έχει προσελκύσει ήδη σημαντική απήχηση στο καταναλωτικό κοινό. Στόχος της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως η κατεξοχήν μπίρα του Πειραιά, με προοπτική διάθεσης του προϊόντος και στον Αργοσαρωνικό.

Η ΕΖΑ επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, με τη «Πειραϊκή» να είναι μια μοναδική μπίρα αργής ωρίμανσης που συνδυάζει την τοπική παράδοση με ποιοτικά υλικά. Ο κ. Ασπιώτης, αναφορικά με την τρέχουσα πορεία της εταιρείας, σημείωσε ότι παρά την πτωτική τάση της αγοράς, η ελληνική ζυθοποιία καταγράφει αύξηση 7% το εξάμηνο.

Από την αρχή του έτους, η ΕΖΑ έχει προχωρήσει σε στρατηγικές επενδύσεις και παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων. Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν την PILS HELLAS Radler 2% και την PILS HELLAS 0,0%. Η εταιρεία αναπτυσσόμενη ενισχύει τη θέση της στην αγορά και στοχεύει σε βιώσιμες πρακτικές που οδηγούν σε αύξηση του EBITDA και βελτίωση του μεικτού περιθωρίου κέρδους.

Η ΕΖΑ, με παραγωγικό δυναμικό 80 εκατομμύρια λίτρα, συνεχίζει να επενδύει σε σύγχρονες υποδομές και τεχνολογίες, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ζυθοποιία στην Ελλάδα, παραγωγός γνωστών μπυρών όπως η ΠΕΙΡΑΪΚΗ και η EZA LAGER.

Η εταιρεία το 2024 προγραμματίζει να εντείνει τις επενδύσεις της, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία.

Loading

Play