Η Black Oak Consulting ανακοίνωσε τη σύσταση Advisory Board, με τον Διονύση Ρώμα να αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου. Η Black Oak Consulting εξειδικεύεται στη στρατηγική καθοδήγηση οργανισμών και θεσμικών επενδυτών που αντιμετωπίζουν σύνθετες προκλήσεις μετασχηματισμού και βιώσιμης ανάπτυξης. Παρεμβαίνει σε καίρια πεδία, όπως συγχωνεύσεις και εξαγορές, έκδοση και αναδιάρθρωση δανεισμού, εταιρική διακυβέρνηση, επενδυτικές σχέσεις, και δημιουργία αξίας σε χαρτοφυλάκια private equity. Παράλληλα, αναπτύσσει στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού, κυβερνοασφάλειας, καινοτομίας και ενσωμάτωσης ESG, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και προηγμένα analytics για την ενίσχυση της ηγετικής διορατικότητας και της επιχειρησιακής ευελιξίας. Η ίδρυση του Advisory Board έρχεται ως φυσική εξέλιξη της αποστολής της Black Oak Consulting να λειτουργεί ως trusted advisor ηγετικών ομάδων, προσφέροντας τεκμηριωμένες και διαφοροποιημένες λύσεις σε σύνθετα και μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.
Το Advisory Board απαρτίζεται από επιδραστικές ηγετικές φυσιογνωμίες με σημαντική εμπειρία και track record στην Ελλάδα και διεθνώς, στους τομείς της διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων, του δικαίου, της τραπεζικής, της εταιρικής διακυβέρνησης, του project management, της τεχνολογίας, και της επιχειρηματικότητας:
– Διονύσης Ρώμας, Founder & Managing Director, Black Oak Consulting
– Γιάννης Κυριακίδης, Managing Partner, Kyriakides Georgopoulos (KG) Law Firm
– Bruce Davis, CEO, InGlobo Private Equity (Αυστραλία)
– Χριστίνα Γιοβάνη, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. στον ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών
– Olivier Bordier, πρώην Head of Latam, Bordier & Cie Bank (Ελβετία)
– Μίνα Ζούλοβιτς, Partner, Zoulovits Kontogeorgou (ZK) Law Firm
– Βασίλης Καραρίζος, Managing Director, 3axes
– Αναστάσιος Σπανίδης, President, G.P.A. Investment Group
– Αλέξανδρος Κριεζής – Καρρέρ, Alpheus Banking & Finance Advisors, πρώην Head of Corporate Banking, Alpha Bank
– Σταμάτης Διαβατίδης, Co-Founder & CEO, FarmAIr Inc.
– Κώστας Παπανικολάου, CEO, BlackHawk S.A. Project Management Services
– Ανδρέας Ματόπουλος, Managing Partner, Elbridge Capital
– Σταύρος Αρώνης, Founder & CEO, Alphabit Cybersecurity
– Χρήστος Μαυροκέφαλος, Managing Partner, Fathom WMA
Ο Διονύσης Ρώμας δήλωσε σχετικά:
«Το Advisory Board της Black Oak Consulting συστάθηκε με στόχο την ενίσχυση του πυρήνα της αποστολής μας: να συν-δημιουργούμε στρατηγική αξία για τους πελάτες μας, αξιοποιώντας συνδυαστική σκέψη υψηλού επιπέδου, και διεθνή εμπειρία. Αποτελεί τη γέννηση ενός Collective Mind. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Advisory Board συγκεντρώνουν τη γνώση και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος διαρκούς διαλόγου, ελέγχου και στρατηγικού συντονισμού, το οποίο θα υποστηρίξει ουσιαστικά τις επόμενες φάσεις ανάπτυξης της εταιρίας .»
Η σύσταση του Advisory Board ενισχύει περαιτέρω τον ρόλο της Black Oak Consulting ως αξιόπιστου στρατηγικού εταίρου επιχειρήσεων, επενδυτικών σχημάτων και ηγετών που επιθυμούν να κινηθούν πέρα από το προφανές – και να μετατρέψουν την πολυπλοκότητα σε απόδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.black-oak.eu
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ