Το ούζο Βαρβαγιάννη: Συνεχής στήριξη στη γαστρονομία σε όλη την Ελλάδα

Το ούζο Βαρβαγιάννη: Συνεχής στήριξη στη γαστρονομία σε όλη την Ελλάδα

Το Ούζο Βαρβαγιάννη, με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα και διαχρονική αφοσίωση στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό, δίνοντας δυναμικά το παρών σε κορυφαίες τοπικές και εθνικές διοργανώσεις. Η έμφαση στην προβολή της γεύσης, της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς το καθιστά ηγετικό παίκτη σε σημαντικά γαστρονομικά γεγονότα. Στο φετινό καλοκαίρι, το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετείχε με επιτυχία σε τρεις εμβληματικές εκδηλώσεις στη Λέσβο:

Μια εντυπωσιακή διοργάνωση αφιερωμένη στο εθνικό μας απόσταγμα, με γευσιγνωσίες, workshops και μουσικά δρώμενα, που προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Ούζο Βαρβαγιάννη πρωταγωνίστησε στα κεράσματα και στις γευστικές εμπειρίες, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητά του.

Στο Πλωμάρι, τον τόπο καταγωγής του, το Ούζο Βαρβαγιάννη έδωσε δυναμικό παρών στην καθιερωμένη γιορτή του ούζου, πλαισιωμένο από παραδοσιακά εδέσματα, μουσική και χορευτικά συγκροτήματα.

Ένα φεστιβάλ-θεσμός αφιερωμένο στη σαρδέλα Καλλονής, στο οποίο το Ούζο Βαρβαγιάννη συνόδευσε μοναδικά τα τοπικά πιάτα και τις μαγειρικές δημιουργίες, τιμώντας τη γαστρονομική ταυτότητα της Λέσβου και ενισχύοντας την εξωστρέφεια του νησιού.

Συνεχίζοντας αυτή την πορεία εξωστρέφειας και στήριξης της ελληνικής γαστρονομίας, το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετέχει στο μεγάλο διήμερο γαστρονομικό event «Μονοπάτια Γαστρονομίας», ένα πρωτοποριακό streetfood φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας, 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2025. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές παρασκευές από διακεκριμένους σεφ με τη συνοδεία του ούζου Βαρβαγιάννη, σε ένα σκηνικό γεμάτο αρώματα και γεύσεις.

Loading

Play