Mathisis kids club: Ο αγαπημένος προορισμός των παιδιών!

Το Mathisis kids club είναι παιδικός σταθμός – Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Λαμψάκου 1, στον Εύοσμο (Άνωθεν Περιφερειακού).

Επιλέξτε το πιο σύγχρονο και ασφαλές ΚΔΑΠ με τους ομορφότερους χώρους, τις πιο δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς έτσι ώστε τα παιδιά σας να περνούν δημιουργικά, ευχάριστα και με ασφάλεια τις ώρες που εσείς εργάζεστε!

propoli

Τα παιδιά αναπτύσσουν φιλίες, χτίζουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους και εξελίσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν.

Ο σκοπός του κέντρου είναι να παρέχει παιδαγωγικές δραστηριότητες, τόσο ποιοτικές όσο και δημιουργικές, ώστε να γεμίσουν τον ελεύθερο τους χρόνο ενός παιδιού, αλλα και να διευκολύνουν τους γονείς που εργάζονται.

Οι ηλικίες των παιδιών που γίνονται δεκτά σε ΚΔΑΠ κυμαίνονται από 5 εώς 12 ετών.

Η φιλοσοφία μας

Στον παιδικό σταθμό βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια, η φροντίδα αλλά και η υγιεινή των παιδιών.

Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε με αγάπη και φροντίδα ένα δεύτερο σπίτι για τους μικρούς μας φίλους.

Στο παιδικό τμήμα, το πρόγραμμα του κάθε παιδιού προσαρμόζεται ανάλογα με τις ώρες του φαγητού και του ύπνου. Έμπειροι παιδαγωγοί βρίσκονται δίπλα στα παιδιά, με σκοπό να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν τον χαρακτήρα και τα ταλέντα τους.

Στα πλαίσια του καθημερινού προγράμματος, στόχος μας είναι τα παιδιά μέσα από τις δραστηριότητες, να καλλιεργήσουν τα αισθητήρια όργανα και να προσαρμοστούν στο περιβάλλον όπου ζουν.

Δραστηριότητες για ΚΔΑΠ

Οι δράσεις που εκπαιδεύονται τα παιδιά μας είναι οι εξής:

 • Mathisis kids clubΣτα παιδιά προσφέρεται η Ελεύθερη Απασχόληση  έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν είτε με τα μαθήματα του σχολείου τους, είτε με τα παιχνίδια που βρίσκονται μέσα σε κάθε αίθουσα.
 • Mathisis kids clubΕπιδιώκουμε μέσω του Σκάκι,  παιχνιδιού στρατηγικής σκέψης, την επίτευξη δεξιοτήτων που συνδέονται με τη παρατηρητικότητα, τη πειθαρχεία και την οργάνωση.
 • Mathisis kids clubΣκοπός των μαθημάτων Zumba, είναι η εκγύμναση των παιδιών με τον πιο διασκεδαστικό και ξεσηκωτικό τρόπο.
 • Mathisis kids clubΤα παιδιά ή αλλίως οι Μικροί Σεφ δημιουργούν κλασικές και πρωτότυπες λιχουδιές, τις οποίες απολαμβάνουν μετά την υλοποίησή τους.
 • Mathisis kids clubΗ Ενόργανη γυμναστική είναι η βάση όλων των αθλημάτων, αφού συνδυάζει γυμναστική, ισορροπία και ασκήσεις εδάφους. Είναι ιδανική και για αγόρια και για κορίτσια με οφέλη τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.
 • Mathisis kids clubΔιαβάζουμε όλα τα μαθήματα από την Ενισχυτική διδασκαλία  του σχολείου μας και κάνουμε ασκήσεις εμπέδωσης.
 • Mathisis kids clubΕπεκτείνουμε  το Θεατρικό παιχνίδι και την Φιλαναγνωσία  για τους καλλιτεχνικούς μας ορίζοντες μέσα από ομαδικό θεατρικό παιχνίδι και ανάγνωση των σημαντικότερων έργων παιδικής λογοτεχνίας.
 • Mathisis kids clubΗ Ρομποτική αποτελεί έναν καινοτόμο τομέα μάθησης, στον οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να προσεγγίζουν τις  θετικές επιστήμες μέσα από το παιχνίδι και τον πειραματισμό. Στόχος της είναι να αναπτύξει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών.
 • Mathisis kids club Η ενασχόληση των παιδιών με τη Κηπουρική προσφέρει πολλά πέρα από τη διασκέδαση. Τα παιδιά μπαίνοντας στη διαδικασία της περιποίησης του κήπου αποκτούν νέες δεξιότητες, γίνονται πιο υπεύθυνα και μαθαίνουν να συνεργάζονται. Μέσω αυτής της διαδικασίας εξοικειώνονται τα ίδια με το περιβάλλον και καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να το προστατεύουν και να το αγαπούν.
 • Mathisis kids clubΜέσα από αυτή τη δραστηριότητα τα παιδιά ταυτίζονται και ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο του Κουκλοθέατρου. Παρόλο που η διαδικασία είναι χρονοβόρα, το αποτέλεσμα δίνει μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά.
 • Mathisis kids clubΟ κλάδος της Μουσικοκινητικής αποσκοπεί κυρίως στη γνωριμία με τα μουσικά όργανα. Ειδικότερα, τα παιδιά με τη διαδικασ ία της κίνησης, αποκτούν την αίσθηση του σώματος αλλά και την αίσθηση του χώρου.
 • Mathisis kids club Η Εικαστική αγωγή είναι μια διαδικασία έκφρασης σκέψεων, δεξιοτήτων και συναισθημάτων. Μέσω αυτής φανερώνονται οι ικανότητες του παιδιού ,ενώ παράλληλα καλλιεργείται η εφευρετικότητα και η φαντασία του.
 • Mathisis kids clubΗ Μουσική σκοπεύει στην καλλιέργεια της αισθητικής ικανότητας, στη κατανόηση και στην απελευθέρωση της δημιουργικής ικανότητας των παιδιών. Τα παιδιά χρειάζεται να αποκτήσουν μουσικές δεξιότητες σχετικά με τον έλεγχο , το χειρισμό και τη παρουσίαση ήχου, δηλαδή να τραγουδούν και να παίζουν με τα μουσικά όργανα.
 • Mathisis kids club Η Γυμναστική αποβλέπει στο να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν το δραστήριο παιχνίδι, να μάθουν κανόνες και να αναπτύξουν συμπεριφορές που θα τους επιτρέψουν να ενταχθούν αρμονικά στην σχολική ζωή. Ως στόχο της έχει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα μέρη του σώματος τους.

Πρόγραμμα

ΚΔΑΠ
kdap

Παροχές

Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφαλής    Μεταφορά των παιδιών (για όσους γονείς το επιθυμούν) από την κατοικία σας μέχρι τον παιδικό σταθμό και την επιστροφή τους. Η μεταφορά θα γίνεται από έμπειρο οδηγό καθώς και συνοδό.

Θα γίνονται τακτικές επισκέψεις από Mathisis kids club Παιδίατρο.

Στις προγραμματισμένες τακτικές επισκέψεις ο παιδίατρός μας: 

 • Ενημερώνει τις κάρτες υγείας των παιδιών.
 • Εξετάζει όλα τα παιδιά.
 • Ενημερώνει τους γονείς, αν έχει κάνει κάποια γνωμάτευση, και τους συμβουλεύει.   

Θα γίνονται τακτικές επισκέψεις από Mathisis kids club Ψυχολόγο.

Δράσεις της ψυχολόγου μας:

 • Παρακολούθηση των παιδιών κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη.
 • Ενημερώνει τους γονείς, αν έχει κάνει κάποια γνωμάτευση, και τους συμβουλεύει.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310-688-231

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 06:00 – 22:00

Δείτε επίσης: Imagine life: Η αναζήτηση ακινήτων πιο αποτελεσματική από ποτέ!

Loading