Ο δράστης συννελήφθη
Χειροπέδες πέρασαν χθες το απόγευμα στην Έδεσσα Πέλλας, τα στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε έναν 41χρονος άνδρα, καθώς τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας διέρρηξε κατάστημα τουριστικών ειδών και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου 2021 μπούκαρε στο ίδιο κατάστημα, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας 90 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας διέρρηξε και ξενοδοχείο εκτός λειτουργίας στην ίδια περιοχή, από όπου αφαίρεσε δύο ηλεκτρικές συσκευές. Στην κατοχή του και το σπίτι του, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και επιστράφηκε στους νόμιμους κατόχους τους.
Δείτε επίσης: Γιαννιτσά: Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ σε 2 ημεδαπούς που έκρυβαν ηρωίνη κάτω από το πατάκι του συνοδηγού (pic)
- ΚΕΔΕ: Απαραίτητη η συμμετοχή των Δήμων στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
- Αποκαλύψεις για το διάσημο ημερολόγιο ιερέων της Ρώμης: Ένα μυστικό 23 ετών αποκαλύπτεται
- Επιστροφή του Ζιντάν στον πάγκο της Γαλλίας μετά από πέντε χρόνια απουσίας
- Σημαντική παραχώρηση 49 ετών στην ΚΑΕ ΑΕΚ για το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων
- Μοιραστείτε ιστορίες με τον Ίαν Γκίλαν στην περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο
![]()
