Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου το μεσημέρι της Τρίτης (29/03) – Δείτε τι είπε
Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού.
«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
«Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου», λέει επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Δείτε επίσης: Επιμένει ο Λευκός Οίκος: Η Ρωσία ανασυντάσσει τα στρατεύματά της – Δεν τα αποσύρει
- Καλλιθέα: Άγρια επίθεση με ρόπαλο σε δύο Αιγύπτιους – Διαψεύδονται οι φήμες για διάρρηξη
- Νέα υγειονομική διάταξη για τα σχολικά κυλικεία: Ριζικές αλλαγές στην υγιεινή διατροφή
- Ελλάδα στην Άτυπη Υπουργική Σύνοδο της Ε.Ε.: Ο Νίκος Παπαθανάσης για τη Νησιωτικότητα
- Πτώσεις στην τρίτη ηλικία: Ένα σύνθετο πρόβλημα και ο ρόλος της τεχνολογίας στη γηριατρική φροντίδα
- Ανατροπή στα Μουντιάλ: Καμία ομάδα δεν στέφθηκε πρωταθλήτρια από την κορυφή της FIFA
![]()

