Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την προσωπική της ζωής
«Προσπαθούσα να είμαι η αγαπητή, να είμαι η αγαπημένη της. Τώρα η σχέση μας είναι ένα ποίημα, κατακτήθηκε όμως με κόπο και πόνο» και πρόσθεσε:
«Όλα μου συμβαίνουν καθυστερημένα στη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα πολύ να απογαλακτιστώ. Ενηλικιώθηκα στα 35, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», «Ευτυχώς δεν γνωρίζω τη μάστιγα του age shaming. Αρκετές μάστιγες γνώρισα στη ζωή μου».
Είπε πως όσο μπορεί ασχολείται με το wine bar του συζύγου της, ενώ δήλωσε:
«Έχω ανάγκη από απόλυτη διαύγεια στη σχέση μου. Άλλωστε στο βάθος του χρόνου όλα βγαίνουν στην επιφάνεια».
Στο παρελθόν δεν ήθελε με τίποτα να συγκατοικήσει, αλλά τελικά: «Είναι ωραίο να το μοιράζεσαι, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι ζηλέψαμε. Η συγκατοίκηση τελικά μου προσφέρει ζεστασία, όπως και το σκυλί μου, που με περιμένει να γυρίσω σπίτι. Για μένα είναι σαν ένας άνθρωπος».
Δείτε επίσης: Aπ. Λύτρας – Δικηγόρος Ιωάννας Τούνη: «Ο Κατμετζόγλου γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται, γελούσε στην κάμερα»
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
- Ανακαλύψτε τα Do’s και Don’ts των ζωδίων σήμερα για μια επιτυχημένη ημέρα
![]()
