Για την τουρκική παρενόχληση του Nautical Geo, μίλησε ο ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Μενέντεζ, ο οποίος ανέφερε ότι η Τουρκία υπονομεύει τη σταθερότητα.
Αναλυτικά στην ανάρτηση του αναφέρει:
«Η Τουρκία υπονομεύει για άλλη μια φορά τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτή τη φορά παραβιάζοντας την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Επίσης ο Γερουσιαστής κάλεσε τις ΗΠΑ να σταθούν στο πλευρό της Κύπρου, ενώ έριξε το μπαλάκι και στην ΕΕ τονίζοντας ότι πρέπει να υποστηρίξει τα ζωτικά συμφέροντα ενός από τα κράτη μέλη της.
Δείτε επίσης: Ιράκ: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

