Στόχους της Χαμάς έπληξαν μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ σήμερα το πρωί, αντιδρώντας στην εκτόξευση εμπρηστικών μπαλονιών από τη Λωρίδα της Γάζας.
Με την έγκριση της Χαμάς, οι παλαιστινιακές οργανώσεις ανακοίνωσαν εχθές ότι θα ξαναρχίσουν τις διαδηλώσεις στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας.
Σκοπός είναι να ασκήσουν πιέσεις προκειμένου να χαλαρώσουν τα μέτρα περιορισμού που εφαρμόζονται κατά της Γάζας από το Ισραήλ.
Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εκατοντάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της συνοριακής γραμμής στην διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του στρατού οι δυνάμεις του Ισραήλ αντέδρασαν με την χρήση μέσων καταστολής διαδηλώσεων.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Αντιμετωπίζουν έξαρση κρουσμάτων και… τυφώνα
- Σοκ στο Κίεβο: Τουλάχιστον ένας νεκρός και δέκα τραυματίες από ρωσικά πλήγματα
- Γιορτή σήμερα 27 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- «Στημένες» οι προεδρικές εκλογές στη Βραζιλία λέει ο Τραμπ
- Σοβαρή κίνηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός: Διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ κατά Γιαννακόπουλου και Παναθηναϊκού
- Οι αλλαγές έφεραν την Παρί Σεν Ζερμέν στο ρετιρέ για πρώτη φορά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
