«Αυτό δεν είναι καθόλου αποδεκτό από έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μιας χώρας οι πράξεις της οποίας είναι γνωστές στην πρόσφατη ιστορία» δήλωσε ο Πεσκόφ.
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι διαφωνεί κατηγορηματικά με την εκτίμηση του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία συνιστούν ‘γενοκτονία’.
Ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε χθες ότι η συμπεριφορά της Ρωσίας στην Ουκρανία ισοδυναμεί κατά την άποψη του με ‘γενοκτονία’, χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη για πρώτη φορά.
Διαβάστε σχετικά: Χαμός στο Twitter: Πουλί κουτσούλησε τον Τζο Μπάιντεν – «Ακόμα και τα πουλιά ξέρουν» σχολίασε ο υιός Τραμπ (vids & pics)
«Θεωρούμε πως αυτό το είδος των προσπαθειών να διαστρεβλωθεί η κατάσταση είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης των δημοσιογράφων.
«Αυτό δεν είναι καθόλου αποδεκτό από έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μιας χώρας οι πράξεις της οποίας είναι γνωστές στην πρόσφατη ιστορία» δήλωσε ο Πεσκόφ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ο Σον Πεν είπε ότι σκέφτηκε «να πάρει όπλο» και να πολεμήσει στον πόλεμο της Ουκρανίας
- Νέα στρατηγική Γαλλίας και Γερμανίας για την ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ
- Νέα νομοθετική ρύθμιση για ενίσχυση παραγωγών ΑΠΕ με αναδρομική ισχύ από Ιούνιο 2026
- Πούτιν: Χρειάζεται συμφωνία πριν τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Κεντρική προτεραιότητα η ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων στην ελληνική Προεδρία της ΕΕ
- Στρατηγική αλλαγής: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στοχεύει στη νίκη κατά της Νέας Δημοκρατίας
![]()

