Οι αρχές τον κατηγορούν πως ενεχόταν στη διακίνηση τεραστίων ποσοτήτων ναρκωτικών
Δικαστής ενέκρινε χθες Τετάρτη την έκδοση του πρώην προέδρου της Ονδούρας Χουάν Ορλάντο Ερνάντες στις ΗΠΑ, οι αρχές των οποίων τον κατηγορούν πως ενεχόταν στη διακίνηση τεραστίων ποσοτήτων ναρκωτικών.
Ο πρώην αρχηγός του κράτους, ο οποίος συνελήφθη στα μέσα του Φεβρουαρίου, μετά την επίσημη υποβολή αιτήματος της Ουάσινγκτον να εκδοθεί, και παραμένει ως σήμερα προφυλακισμένος, έχει στη διάθεσή του τρεις ημέρες για να εφεσιβάλει την απόφαση, διευκρίνισε εκπρόσωπος του δικαστηρίου.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυριάκος Βελόπουλος: Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά πλαστογράφων και συκοφαντών από την Ελληνική Λύση
- Η Τέιλορ Σουίφτ προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά σε νοσοκομείο της Φλόριντα
- Σημαντική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Retail & More και Bazaar
- Επενδυτές από τη Βραζιλία αναλαμβάνουν τον ΑΠΟΕΛ
- Δημοσκόπηση GPO: Πρωτιά για τη ΝΔ με 26%, χωρίς αντίπαλο ο Μητσοτάκης – Μάχη ΠΑΣΟΚ-Πλεύσης για τη 2η θέση και το comeback Τσίπρα