Δηλώσεις στα ΜΜΕ παραχωρεί αυτή τη στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ
Σήμερα να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ανέφερε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, όμως όπως επισημαίνει «η ουκρανική ομάδα πάλι βρήκε κάποιους λόγους για να τις αναβάλει».
O Ρώσος ΥΠΕΞ επανέλαβε τους ισχυρισμούς της Μόσχας ότι ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου την «μια ειδική επιχείρηση» στην Ουκρανία μετά την αποτυχία του Κιέβου να επιλύσει τη σύγκρουση στο Ντονμπάς μέσω των συμφωνιών του Μινσκ και τις «κρυφές απειλές για απόκτηση πυρηνικών όπλων»
Ο Λαβρόφ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση και σημείωσε ότι οι απαιτήσεις της Μόσχας είναι «ελάχιστες», όπως είπε.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία μιλούν για την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου, όχι η Ρωσία».
Δείτε επίσης: Εφιαλτικές στιγμές στο Κίεβο με συνεχείς εκρήξεις – Σήμερα ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων (vids)
- Με την ψυχή στο στόμα ο Παναθηναϊκός λυγίζει την Μπασκόνια με 85-79
- Δύο νίκες για Σοφάδες και ΑΓΕΧ στην 4η αγωνιστική της Elite League
- Πούτιν: Η γη της ανατολικής Ουκρανίας είναι ιστορικά ρωσική και φουντώνει η ένταση
- LIVE: Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας 0-0 πριν τη σέντρα στο Φάληρο
- Europa League: Η Φερεντσβάρος έκανε το απόλυτο νικών και πήγε στο 3×3
![]()
