Τραγικός είναι ο απολογισμός από την σημερινή πυραυλική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων στη Οδησσό.
Υπάρχουν θύματα στην πόλη Οδησσό της Ουκρανίας ως αποτέλεσμα ενός πυραυλικού πλήγματος στην πόλη-λιμάνι της νότιας Ουκρανίας που σημειώθηκε σήμερα, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Σερχίι Μπρατσούκ, ενώ ο επικεφαλής της ουκρανικής προεδρίας έκανε λόγο για πέντε νεκρούς και 18 τραυματίες.
Σύμφωνα με την νότια διοίκηση της αεροπορίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, δύο πύραυλοι έπληξαν εγκαταστάσεις του στρατού και δύο κτίρια κατοικιών στην Οδησσό.
Οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατάφεραν να αναχαιτίσουν δύο άλλους πυραύλους που είχαν στόχο την πόλη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο η διοίκηση.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη απομάκρυνση αμάχων από την Μαριούπολη
- Πρωτοποριακό εμβόλιο στην Βρετανία: Σχεδιασμένο από τεχνητή νοημοσύνη
- Φυλάκιση και πρόστιμο 33.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αλόγου στην Κρήτη για κακοποίηση
- «Μας αφήνουν εκτός ενώ καίγεται η χώρα»: Η κραυγή των εποχικών πυροσβεστών για αποκλεισμούς, μισθούς και ελλείψεις
- Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Ο δήμαρχος πρέπει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στο πολεοδομικό
- Διεθνές συνέδριο στο ΔΙΠΑΕ: Πολυγλωσσία και πολιτιστικά δικαιώματα παιδιών στο επίκεντρο
![]()

