Τραγικός είναι ο απολογισμός από την σημερινή πυραυλική επίθεση των ρωσικών δυνάμεων στη Οδησσό.
Υπάρχουν θύματα στην πόλη Οδησσό της Ουκρανίας ως αποτέλεσμα ενός πυραυλικού πλήγματος στην πόλη-λιμάνι της νότιας Ουκρανίας που σημειώθηκε σήμερα, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Σερχίι Μπρατσούκ, ενώ ο επικεφαλής της ουκρανικής προεδρίας έκανε λόγο για πέντε νεκρούς και 18 τραυματίες.
Σύμφωνα με την νότια διοίκηση της αεροπορίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, δύο πύραυλοι έπληξαν εγκαταστάσεις του στρατού και δύο κτίρια κατοικιών στην Οδησσό.
Οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας κατάφεραν να αναχαιτίσουν δύο άλλους πυραύλους που είχαν στόχο την πόλη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο η διοίκηση.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη απομάκρυνση αμάχων από την Μαριούπολη
- Σοκαριστική επίθεση με μαχαίρι σε Αμερικανούς τουρίστες στην Ακρόπολη: Δίωξη στον δράστη
- Σοβαρές κατηγορίες κατά της Μισέλ Κανγκ από τον Τζον Τέξτορ με μήνυση 400 εκατ. δολαρίων
- Θλίψη στον κόσμο του θεάματος: Πέθανε η Κέιλι Χοτλ, η κωφή ηθοποιός του Godzilla vs. Kong στα 19 της χρόνια
- Ελλάδα: Ηγετική θέση στη μείωση του χρέους προς ΑΕΠ σύμφωνα με Eurostat
- Έκτακτα μέτρα προστασίας εργαζομένων λόγω καύσωνα στην Αττική και άλλες περιοχές
![]()
