Η διαχειρίστρια εταιρεία του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Nord Stream 2, κήρυξε πτώχευση και απέλυσε τους 106 εργαζομένους της
Στην εν λόγω ανακοίνωση προχώρησε απόψε η Σίλβια Τάλμαν-Γκουτ, η αρμόδια για τις οικονομικές υποθέσεις του καντονιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση.
«Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι η εταιρεία αυτή δεν μπορούσε να συνεχίσει», είπε η Τάλμαν-Γκουτ. «Αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση και οι υπάλληλοί της έλαβαν την επιστολή απόλυσής τους», εξήγησε στο κανάλι SRF.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν την περασμένη εβδομάδα κυρώσεις κατά της Nord Stream 2 AG, μετά την αναγνώριση των δύο αποσχισθεισών δημοκρατιών του Ντονμπάς από την Ρωσία, προοίμιο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Ακολούθησε κύμα δυτικών οικονομικών κυρώσεων.
Δείτε επίσης: Πόλεμος στην Ουκρανία: Netflix, Facebook και Twitter σταματούν τη λειτουργία τους στη Ρωσία (vid)
- Θρίαμβος για τον Καραλή: πήρε το πρώτο διαμάντι του στο Diamond League
- Σημαντική ενίσχυση για το Παπανικολάου: νέο κτίριο κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών εγκαινίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Μεντιλίμπαρ: Ο Πουέρτα θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό
- Νέα ΚΑΠ: ο Χατζηδάκης ζητά τα 20 δισ. ευρώ να γίνουν παραγωγικές επενδύσεις
- Τραμπ: Η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ
![]()
