Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα 973 θανάτους λόγω επιπλοκών της Covid-19 – Είναι ο μεγαλύτερος ημερήσιος απολογισμός από την έναρξη της πανδημίας
Ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο, τόνισε «Το βασικό χαρακτηριστικό του τωρινού κύματος είναι μια γρήγορη αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων, καθώς και ο μεγάλος αριθμός των ασθενών των οποίων η μόλυνση δείχνει γρήγορη εξέλιξη σε δύο ή τρεις ημέρες και χρειάζονται ανάνηψη».
Η Άννα Πόποβα, επικεφαλής του ρωσικού φορέα για την υγεία των καταναλωτών, δήλωσε ότι οι περιοχές της χώρας εντείνουν τις προσπάθειες να ενισχυθεί η χρήση μάσκας στους δημόσιους χώρους.
Στη Μόσχα, οι αρχές έδωσαν εντολή να είναι εμβολιασμένο τουλάχιστον το 80% των εργαζομένων σε εμπορικά κέντρα, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια και άλλους δημόσιους χώρους.
- Ανακαλύψτε πού βρίσκεται ο φάκελος σας με ένα κλικ στα ΝΕΑ της Παρασκευής
- Ιστορικά εγκαίνια του Anatolia American University: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει περιφερειακός κόμβος εκπαίδευσης, δήλωσε η Σ. Ζαχαράκη
- Γιορτάζουμε σήμερα 5 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν και ποιοι Άγιοι τιμώνται
- Εντυπωσιακή δεύτερη θέση για τον Τεντόγλου στη Ρώμη
- Η Κίνα περιορίζει την αύξηση των τιμών πετρελαίου με μειωμένες εισαγωγές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

