Ο δράστης δεν κατάφερε να μπει σε κανέναν κτίριο
Σε…περιπέτειες πήγε να μπλέξει η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία βρίσκεται στο Κάστρο του Γουίνδσορ έτσι ώστε να περάσει τις διακοπές της.
Ένας 19χρονος, εισέβαλε σήμερα στο Κάστρο, με την αστυνομία της Βρετανίας να τον συλλαμβάνει μετά από λίγο. Η κατηγορία που τον βαραίνει όπως αναφέρουν οι Αρχές, είναι η καταπάτηση προστατευόμενης τοποθεσίας και η κατοχή επιθετικού όπλου.
Η άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας απέτρεψε τον δράστη από το να μπει σε οποιοδήποτε κτίριο, ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κανείς από το ευρύ κοινό δεν διέτρεξε κίνδυνο.
Δείτε επίσης: Συγκεντρωμένοι έξω από το Trump Tower της Νέας Υόρκης – Συνθήματα κατά του πρώην προέδρου
- Η κυβερνητική βούληση για μεταφορά νερού στον θεσσαλικό κάμπο είναι ξεκάθαρη
- Απογοητευμένοι φίλαθλοι ενόψει Μουντιάλ 2026: Προβλήματα με βίζες
- Πρόστιμα-ρεκόρ 270.300 ευρώ σε 55χρονο για εγκατάλειψη γατιών στην Καλαμαριά
- Σοκ στο κεντρικό Ισραήλ: Ένας νεκρός και τουλάχιστον πέντε τραυματίες από επίθεση με πυροβόλο όπλο
- Αποκαλύφθηκε τηλεφωνική απάτη σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πέλλα
![]()

