Ο δράστης δεν κατάφερε να μπει σε κανέναν κτίριο
Σε…περιπέτειες πήγε να μπλέξει η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία βρίσκεται στο Κάστρο του Γουίνδσορ έτσι ώστε να περάσει τις διακοπές της.
Ένας 19χρονος, εισέβαλε σήμερα στο Κάστρο, με την αστυνομία της Βρετανίας να τον συλλαμβάνει μετά από λίγο. Η κατηγορία που τον βαραίνει όπως αναφέρουν οι Αρχές, είναι η καταπάτηση προστατευόμενης τοποθεσίας και η κατοχή επιθετικού όπλου.
Η άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας απέτρεψε τον δράστη από το να μπει σε οποιοδήποτε κτίριο, ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κανείς από το ευρύ κοινό δεν διέτρεξε κίνδυνο.
Δείτε επίσης: Συγκεντρωμένοι έξω από το Trump Tower της Νέας Υόρκης – Συνθήματα κατά του πρώην προέδρου
- Νίκη-ανάσα για το Μαρούσι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 80-74
- Ομάδα φίλων του ΟΗΕ για την προστασία δημοσιογράφων: «Δεσμευόμαστε για έναν ελεύθερο, ανεξάρτητο και πλουραλιστικό Τύπο»
- Κίνα – ΗΠΑ: Θα υπερισχύσει κάποια πλευρά στον εμπορικό πόλεμο ή θα προκληθεί αμοιβαία καταστροφή;
- Γουίλις: Αξιολογείστε τον Αταμάν όπως του αξίζει
- «Σημαντική νίκη για το Μαρούσι στην προσπάθεια παραμονής του»