Αίγινα: Νέες δημόσιες τουαλέτες για καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών

Αίγινα: Νέες δημόσιες τουαλέτες για καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών

Ο Δήμος Αίγινας ανακοινώνει με χαρά ότι από το Σάββατο 11 Ιουλίου, οι πλήρως ανακαινισμένες δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Εθνεγερσίας είναι πλέον διαθέσιμες καθημερινά για δημότες και επισκέπτες του νησιού.

Η λειτουργία αυτών των εγκαταστάσεων, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, αποτελεί σημαντική παρέμβαση για την αναβάθμιση της καθημερινότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών, ανταγωνιζόμενη ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ειδικά κατά την περίοδο της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Οι νέες εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και πλήρως ανακαινισμένες, περιλαμβάνοντας ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ), διασφαλίζοντας έτσι την προσβασιμότητα για όλους.

Το ωράριο λειτουργίας τους είναι καθημερινά από 08:00 έως 21:00, προσφέροντας ευκολία στους χρήστες.

Ο Δήμος Αίγινας συνεχίζει να προχωρά σε ενέργειες που καθιστούν την καθημερινότητα πιο λειτουργική και ανθρώπινη για όλους τους πολίτες.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play