Ακύλας Ηλιόπουλος: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κ. Ηλιόπουλος αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της, Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Ακύλας Ηλιόπουλος και είμαι μόνιμος κάτοικος δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες, η μία τελειόφοιτη Λυκείου και η άλλη Γυμνασίου.

propoli

Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι ως ελέυθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό τομέα και αναλαμβάνω ανακαινίσεις.

Αφιερώνω πολύ χρόνο στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ταεκβοντό. Η φυσική δραστηριότητα είναι μέρος της ζωής μου και πιστεύω στα οφέλη του αθλητισμού.

Επιπλέον, συμμετέχω ενεργά σε σύλλογο προστασίας των ζώων, καθώς αντιμετωπίζω τη φιλοζωία ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα. Η προστασία και η φροντίδα των ζώων στον δήμο μας είναι κάτι που με απασχολεί βαθιά, και είμαι πρόθυμος να συμβάλλω στη βελτίωση των συνθηκών για τα ζώα.

Με ενδιαφέρει επίσης ιδιάιτερα η νεολαία του δήμου μας. Πιστεύω ότι η νέα γενιά αποτελεί το μέλλον μας, και θέλω να εργαστώ για τη δημιουργία ευκαιριών και προγραμμάτων που θα ενισχύσουν την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους.

Προκειμένου να προσφέρω στο δήμο μας αποφάσισα να συμπορευτώ με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα, δεσμευόμενος για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τους νέους του τόπου».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Αντώνης Μαρούδας: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading