Αντώνης Κοντσίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κύριος Αντώνης Κοντσίδης αποτελεί τη νέα δυναμική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Αντώνης Κοντσίδης, κατοικώ στον Ευόσμο, και είμαι πατέρας δύο παιδιών, της Σοφίας και του Νικολάου. Επί σειρά ετών, δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

propoli

Η πολιτική μου πορεία έχει περιλάβει σημαντικές θέσεις και υπηρεσίες προς το Δήμο. Συγκεκριμένα, διετέλεσα αντιδήμαρχος στο Δήμο Ευόσμου για διάστημα δύο ετών, έχοντας επίσης αναλάβει το αξίωμα του Προέδρου του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας στην προώθηση και την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στο Δήμο μας. Επιπλέον έχω διατελέσει Πρόεδρος του Γ.Σ Ηλιούπολης.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρές δυσκολίες στον Δήμο μας, όπου η αδράνεια και η έλλειψη προόδου έχουν κυριαρχήσει. Αντιμετωπίζοντας αυτήν την κατάσταση, έχω αποφασίσει να επιστρέψω στον αγώνα για τη βελτίωση του Δήμου μας, συμμετέχοντας στην παράταξης “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου”, με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Μαρία Μανούκα, είναι η κατάλληλη προσωπικότητα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Με δικές μας προσπάθειες και σκληρή δουλειά, στοχεύουμε στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία της κοινότητάς μας».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελίτσης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα και την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading