Αντώνης Μαρούδας: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Ο κ. Μαρούδας, συνταξιούχος αστυνομικός, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Αντώνης Μαρούδας, γεννήθηκα το 1962 στο Κεφαλοχώρι Ημαθίας, και έκτοτε μετακομίσαμε στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου οικογενειακώς όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Ολοκλήρωσα το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου δίπλα στον Αστέρας και συνέχισα τις σπουδές μου ως Εργοδηγός Μηχανολόγος στο Δημόκριτο.

propoli

Το στρατιωτικό μου καθήκον το εκπλήρωσα στη Χίο, ενώ σε ηλικία 26 ετών εντάχθηκα στην Αστυνομία. Από το 1994 είμαι ενεργό μέλος της συνδικαλιστικής κοινότητας της Αστυνομίας, με εκλογή μου στο τοπικό συνδικαλιστικό συμβούλιο όπου υπηρέτησα και ως Αντιπρόεδρος. Εξελέγην επίσης μέλος της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών και υπηρέτησα μέχρι τη λήξη της αστυνομικής μου καριέρας.

Παράλληλα με την συνδικαλιστική μου δράση τρέφω ουσιαστικό ενδιαφέρον και για τα δημοτικά δρώμενα του τόπου μου.

Με αποφασιστικότητα λοιπόν διεκδικώ -όχι για πρώτη φορά – τη στήριξη των συνδημοτών μου για να προσφέρω αγόγγυστα τις υπηρεσίες μου στον δήμο δίνοντας έμφαση στην κοινωνική πρόνοια και τα δημοτικά ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους που εργάζομαι σκληρά για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Θέλω να γνωρίζουν πως θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό τους για να διεκδικούμε όλα τα δικαιώματα και τις παροχές που τους αναλογούν. Και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά πως να το επιτύχω!

Σας ζητώ να με στηρίξετε!»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading