Νωρίτερα, από κάθε άλλη χρονιά, ξεκίνησαν φέτος στο δήμο Αθηναίων οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου του.
Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την περίοδο 2022-2023, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών ξεκίνησε σήμερα, 11 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 23 Μαΐου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου.
Επίσης, τόσο οι αιτήσεις όσο και δικαιολογητικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και αφορούν: Νήπια, γεννημένα το έτος 2019 και έως την 31/03/2020 (ηλικία βρεφών από 6 μηνών έως 2,5 ετών) και βρέφη, γεννημένα από την 01/04/2020 έως και την 31/03/2022 (ηλικία νηπίων από 2,5 ετών έως 4 ετών ).“
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν την αίτηση αλλά και περισσότερες σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Το οποίο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, είναι είναι το μεγαλύτερο δίκτυο βρεφονηπιακών σταθμών των Βαλκανίων και έχει δυναμικότητα φιλοξενίας 4551 παιδιών σε 68 βρεφονηπιακούς σταθμούς . Το 1/3 των θέσεων είναι για Βρέφη και τα 2/3 για νήπια.
Δείτε επίσης: Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης γύρω από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και το μεταναστευτικό
- Νέοι προορισμοί και αεροσκάφη για την SKY express
- «Νίκη-έκπληξη για τον Ζοχράν Μαμντάνι στις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης»
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Καταγγελίες για 7ήμερη απασχόληση και παραβιάσεις των ωραρίων
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Θήβα: Δύο ηλικιωμένοι νεκροί, ένας τραυματίας – Άμορφη μάζα τα οχήματα (εικόνες)