Άρτεμις Μαυρομμάτη: Υποψήφια με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η κυρία Άρτεμις Μαυρομμάτη που κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως στόχος της είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, η προώθηση της εκπαίδευσης και η υποστήριξη των νέων και των οικογενειών του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

«Ονομάζομαι Άρτεμις Μαυρομμάτη και κατοικώ στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Μαζί με τον σύντροφό μου έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά που αυτήν την στιγμή φοιτούν σε Γυμνάσιο, Λύκειο και Πανεπιστήμιο αντίστοιχα.

propoli

Τα τελευταία χρόνια είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και συγκεκριμένα απασχολούμαι ως έμπορος λαϊκών αγορών. Η δουλειά μου με δίδαξε τη σημασία της επιμονής και της συνεργασίας. Ωστόσο, αυτό που με κινητοποιεί περισσότερο να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά είναι η επιθυμία μου να προσφέρω ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας και στις νέες γενιές του δήμου μας.

Με επικεφαλής τη Μαρία Μανούκα, είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να επιτύχουμε όλοι μαζί αυτόν τον στόχο. Θέλω να εργαστώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, την προώθηση της εκπαίδευσης και την υποστήριξη των νέων και των οικογενειών στην περιοχή μας.

Επιπλέον, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αδέσποτα ζώα και δεσμεύομαι να αγωνιστώ για να τους δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει.

Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε για να μπορέσουμε να εργαστούμε με αγάπη και αφοσίωση για το κοινό μας καλό.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Aliri

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μανούκα κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της νίκης για τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Loading