Χαράλαμπος Αναστασιάδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Χαράλαμπου Αναστασιάδη με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

«Ονομάζομαι Αναστασιάδης Χαράλαμπος, είμαι γεννημένος στις Δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης με καταγωγή από Καβάλα. Eίμαι παντρεμένος εδώ και δύο δεκαετίες με μια υπέροχη γυναίκα, που εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο ΑΠΘ και μαζί έχουμε αποκτήσει ένα αξιαγάπητο αγόρι 14 ετών.

propoli

Επαγγελματικά διατηρώ επιτυχώς με τον αδερφό μου μια επιχείρηση εμπορικού χαρακτήρα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια με αντικείμενο την πώληση ανταλλακτικών και φορτηγών και ελαφριών επαγγελματικών αυτοκινήτων, σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Ακόμη, πλέον «τρέχω» και νέο πρότζεκτ ως μέλος σε νεοσύστατη εταιρία, που σχετίζεται με τις πωλήσεις προκατασκευασμένων, αρθρωτών σπιτιών, εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων.

Προσωπικά όντας ένας δραστήριος άνθρωπος που δεν επαναπαύεται, κυνηγάω συνεχώς το καλύτερο για τη δουλειά μου. Το ίδιο θέλω και για την περιοχή μου! Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου παρουσιάζει πολλά και γνωστά σε όλους μας πλέον προβλήματα. Μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων μας θα μπορέσει να μπει ένα τέλος στον κατήφορο και την υποβάθμιση που βιώνει ο τόπος μας.

Γι΄αυτό αποφάσισα να συνταχθώ με την παράταξη ‘Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ.Κορδελιού-Ευόσμου’ και την Μαρία Μανούκα, προκειμένου δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές στον δήμο μας.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Παύλος Αντώνης Πάλης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading